Kiinalaiset tuntuvat rakastavan valokuvausta ja myös valokuvattavana oloa. Vauvoista ja lapsista otatetaan kuvia vähän väliä valokuvaamoissa, joissa rekvisiittaa on enemmän kuin tarpeeksi ja lapset stailataan vaatteineen ja hiuksineen kaiken maailman rokkitähdiksi ja prinsessoiksi. Kuvista tehdään sitten erilaisia tuotteita, kuten kirjoja, tauluja, avaimenperiä yms. Mekin olemme lapsista kuvat otattaneet ja vanhempi typy tykkäsi kovasti, kun sai laittaa päälle prinsessamekkoja. 

Toinen asia, mihin panostetaan, on hääkuvat. Kuvauksiin käytetään yleensä koko päivä ja pukuja ja hiustyylejä vaihdellaan kuvauspaikasta riippuen. Shanghain reissun aikana hääkuvauksia oli siellä täällä ja varsinkin hotellimme lähistöllä ollut historiallinen silta oli kovin suosittu kuvauspaikka. Turistina sitten innostuin noiden morsmaikkujen eri tyyleistä, joten pieni sisäinen paparazzi iski, ja otin sitten kuvia kuvattavista hääpäreista. Ihan hauskan näköistä touhua välillä. Tässä siis kiinalaista hääeleganssia. Kuvattavia olisi ollut enemmänkin mutta aina ei ollut kamera valmiina.

DSC_0113-normal.jpgDSC_0118-normal.jpgDSC_0119-normal.jpgDSC_0124-normal.jpgDSC_0126-normal.jpgDSC_0128-normal.jpgDSC_0227-normal.jpgDSC_0228-normal.jpg