Viime viikonloppuna kävimme päivän reissun eläintarhaan. Lähdimme heti aamusta ajamaan. Eläintarhan yksi erikoisuus oli se, että osa eläintarhasta oli tehty ns. safariksi. Ajoimme omalla autolla ihmettelemässä eläimiä ja sieltä täältä sai ostaa pieniä pusseja, joissa oli mm. porkkanoita eläimille. Eli ikkuna auki eluat tuli ihan auton viereen. Tytöt oli sekä innoissaan, että hieman peloissaan mutta harvemmin sitä kameli tai seepra tunkee päätä auton ikkunasta sisään.

DSC_0231-normal.jpg

DSC_0235-normal.jpg

Tämä kameli kerkesi tunkea päänsä jopa kattoikkunasta sisään saadakseen palan porkkanaa.

DSC_0240-normal.jpg

DSC_0243-normal.jpg

Tiesin, että safarilla on myös tiikereitä ja leijonia. Kerkesin jo miettiä, että miten ne voi antaa niiden kulkea noin vaan vapaasti autojen ja muiden eläinten keskellä. No, eihän niitä tietenkään voi laittaa samaan paikkaan vaan näille petoeläimille oli sitten aidatut alueet jossa onneksi vaikutti olevan melko paljon tilaa liikkua. Toinen erikoisuus tässä eläintarhassa oli se, että 6 eurolla sai ostaa kanoja, siis eläviä kanoja ja syöttää ne leijonille, karhuille ja tiikereille. Yksi mies osti ties kuinka monta kanaa ja sinne ne kanaparat heitettiin eläinten "saalistettavaksi". Minulla oli kyseisestä hommasta montakin mielipidettä mutta en siltikään olisi niitä kanoja voinut pelastaa.

DSC_0246-normal.jpg

DSC_0248-normal.jpg

Mustakarhuja välipalaa odottamassa.

DSC_0269-normal.jpg

Tiikerit olivat kovin lempeällä tuulella, olivat koko ajan kiehnäämässä toisiaan vasten.

Safarin jälkeen menimme perinteisemmän eläintarhan puolelle, jossa sitten kierreltiin. Lisäksi päivän aikana järjestettiin pieniä esityksiä ympäri puistoa, joita kävimme katsomassa. Ensin oli tiikeri-leijona esitys, sitten kävimme katsomassa sirkusesityksen ja lopuksi norsu-esityksen. En tiedä mikä niissä norsuissa on mutta joka kerta, kun sellaisen näen, niin olen jotenkin myyty. Ne on vaan niin vaikuttavia olentoja.

DSC_0282-normal.jpg

DSC_0284-normal.jpg

DSC_0285-normal.jpg

Nuorempi likoista oli ihan haltioitunut tiikereistä

DSC_0304-normal.jpgDSC_0307-normal.jpg

DSC_0311-normal.jpg

DSC_0345-normal.jpg