Vierailut on vierailtu ja Shanghain reissusta ollaan pikku hiljaa toivuttu. Oli oikein mukava touhuta pienen kummipojan kanssa, joka ei taida olla paikallaan muuten kuin nukkuessa. Pieni vieras oli täällä monelle ihmetyksen kohde ja kummipoika saikin paljon huomiota osakseen. Puolitoista viikkoa meni todella nopeasti ja muutamassa paikassa kerkesimme shoppailun ja leikkimisen välissä käymään.

Xijindu, vanha kaupungin osa Zhenjiangissa. Täällä kävimme myos vanhempieni vierailun aikana. Vaikka itse olen alueella vieraillut useamman kerran, niin siltikin joka kerta paikan tunnelma vie mukanaan. Lähistollä on myos brittien entinen konsulaatti ja Zhenjiangin museo.

DSC_0224-normal.jpg

DSC_0003-normal.jpg

DSC_0004-normal.jpg

DSC_0007-normal.jpg

DSC_0013-normal.jpg

Vanha katu on nykyään täynnä pieniä kauppoja.

DSC_0016-normal.jpg

DSC_0028-normal.jpg

 

Kävimme päivän reissun Tianmun bambumetsässä myos veljen perheen kanssa. Harmi vain, että päivä oli niin sumuinen, että näkymät olivat kovin rajoittuneita ja toiselle vuorelle nousu olisi ollut turhaa, vastassa olisi ollut vain harmaa seinä. Onneksi nuo pandat olivat ainakin pienen vieraan mieleen ja joiden katselua ei sumukaan haitannut.

DSC_0036-normal.jpg

Pikkuinen ei olisi malttanut millään lähteä pois vaan pandat olisi kiinnostanut pidempäänkin.

DSC_0043-normal.jpg

Mitähän otokoitä liene olleet...